2012. március 9., péntek

MINDÖRÖKKÉ SZERELEM

2008-ban a Televisa készítette, 169 epizódból áll! Premier: 2010. November 15.
Utolsó rész: 2011. julius 8.

Szereposztás:
Silvia Navarro: Fernanda Elizalde (Főhősnő)
Fernando Colunga:
Eduardo Juárez / Franco Santoro (Főfős)
Lucero:
Rebeca Sánchez / Bárbara Greco de Elizalde (Főgonosz)
Rogelio Guerra:
Gonzalo Elizalde (Bárbara férje, később megöli)
Sergio Sendel:
Damián Gallardo (Fernanda férje, de Bárbarával csalja, őt is megölik)
Dominika Paleta:
Liliana Elizalde (Fernanda húga)
Guillermo Capetillo:
Anibal Elizalde (Fernanda bátyja, Priscila férje)
Roberto Palazuelos:
Camilo Elizalde (Fenanda bátyja)
Carlos de la Mota:
Santiago Elizalde (Fernanda öccse)
Marisol del Olmo:
Erika Vallejo (Fernanda legjobb barátnője)
Arleth Terán:
Priscila Alvear (Anibal felesége)
Ariadne Díaz:
Aurora Elizalde Greco (Rebeca lánya)
Luis Gimeno:
Bosco atya
Úrsula Prats:
Rosita Castano
Lourdes Munguía:
Dolly
Mario Iván Martínez:
Steve Norton (Eduardo egyik barátja)
Jaime Garza:
Silvestre Tinoco (Martina apja)
Alejandro Ruiz:
Jacinto Cordero (Eduardo legjobb barátja, Margarita férje, Gardenia testvére)
Dacia Arcaráz:
Margarita Campillo (Jacinto felesége)
Aleida Núnez:
Gardenia Campillo (Jacinto testvére)
Mariana Rios:
Martina (Silvestre lánya)
Tania Vázquez:
Venus (Martina egyik barátnője)
Claudia Ortega:
Florecita (Margarita testvére)
Violeta:
Fernanda (fiatal)
Omar Yubeili:
Eduardo (fiatal)
Angel Mar:
Camilo (fiatal)
Nancy Trevino:
Liliana (fiatal)
Erika Buenfil:
Monserrat Elizalde (Az Elizalde testvérek édesanyja)
María Rojo:
Soledad Cruz (Az Elizalde testvérek dadája, Eduardo édesanyja)






Gonzalo Elizalde (Rogelio Guerra) egy gazdag és befolyásos gazda, aki tejiparral és lótenyésztéssel foglalkozik. Feleségével, Monserrattal (Erika Buenfil) és öt gyermekével él, az idill első ránézésre teljes. Ám jobban megnézve kiderül, hogy a gyerekeknek nem tesz jót a nagy jólét, legidősebb fiuk, Anibal anyagias, Camilo, a középső fiú goromba és nagyképű, Liliana, nagyobbik lányuk pedig lázadozó és arrogáns, akivel anyja rengeteget veszekszik. Csak két kisebb gyermekük, a művészi lelkű Santiago és az ártatlan Fernanda nincsenek még teljesen elrontva.
Gonzalo úgy hiszi, nincsenek ellenségei, azonban egy titokzatos férfi, Artemio Bravo arra készül, hogy teljesen tönkretegye mind őt, mind pedig az egész családját., célja eléréséhez pedig nem ismer lehetetlent. Ehhez a fiatal és kegyetlen Rebeca Sánchezt (Lucero) használja fel, akit egészen eddig arra képzett ki, hogy egy nap véghezvigye tervét: az Elizalde család teljes megsemmisítését.
Artemio arra utasítja Rebecát, hogy Bárbara Greco néven férkőzzön be Gonzalo bizalmába, érje el, hogy megözvegyüljön, vetesse el magát vele, majd a cég felsővezetésébe bekerülve érjen el minél nagyobb sikereket, hogy végül a magasból a mélybe taszítsa a vállalkozást, és ezzel együtt szép lassan tegye tönkre a családot is. Bárbara meg is jelenik Gonzalónál, aki látva a nő életrajzát és képességeit, egyből felveszi, és pár héten belül máris úgy tekint rá, mint legfőbb bizalmasára. A gyerekek és Monserrat bizalmát is elnyeri, egyedül Liliana az, aki átlát rajta, a birtokon élő gyerekek pedig egyszerűen csak Hiénának hívják.
Gonzalo és Monserrat legkisebb lánya, Fernanda az elsőáldozására készül. A kislánynak a katekizmusokat kellene tanulmányoznia, ahogyan azt édesanyja meghagyta, ő azonban inkább a házvezetőnő, Soledad Cruz (María Rojo) fiával, Eduardóval tölti idejét. A két fiatal között ártatlan gyerekszerelem bontakozik ki, noha tudják, hogy a társadalmi szakadék kettejük családja között igen nagy. A fiú anyja, Soledad kislány kora óta a birtokon szolgál, és Gonzalo legnagyobb bizalmát élvezi, a gyermekeket is ő neveli kiskoruktól kezdve. Artemio azonban figyelmezteti Bárbarát, hogy vigyázzon a szakácsnővel, ugyanis Soledad az egyetlen, aki tud az ő létezéséről, és sejtheti, mit keres Bárbara a birtokon. Így hát arra utasítja a nőt, hogy távolítsa el Soledadot a család közeléből.
Bárbara véletlenül rajtakapja Eduardót és Fernandát, amint éppen első csókjukat kapják a másiktól az egyik istállóban, és ezt kihasználva egyből jelenti Gonzalónak és Monserratnak, hogy a szakácsnő fia megpróbálta kihasználni Fernandát és elvenni az ártatlanságát. Monserrat egyből utasítja a férjét, hogy cselekedjen, aki Bárbara tanácsára egy bentlakásos iskolába küldi Eduardót tanulni, és elszakítja egymástól a szerelmeseket. Bárbara addig manipulálja a férfit, amíg eléri, hogy Soledadot is kirakja a házból.Bárbara tovább mesterkedik, Artemio következő parancsa: megszabadulni Monserrattól. Ám a tervbe hiba csúszik, Liliana ugyanis kihallgatja a telefonbeszélgetést, így Bárbara kénytelen változtatni. Kapóra jön, hogy Liliana éppen azelőtt szívott el egy cigarettát, Bárbara pedig beoson a szobájába és kokaint csempész a lány holmijai közé. Monserrat megérzi a füstöt és megtalálja a drogot, és egyből kétségbeesik, hogy lánya drogfüggő lett, hatalmas veszekedés zajlik le kettejük között, pont mikor Liliana elmondaná neki, hogy Bárbara meg akarja ölni. Monserrat zaklatottan a szobájába megy, és asztmás lévén, magára rakja az oxigénmaszkot, ám megjelenik Bárbara, aki kihasználva a nő gyengeségét, megfojtja egy párnával. Később pedig úgy állítja be a gyilkosságot, mintha azt Liliana követte volna el drog általi befolyás allat. Mikor Gonzalo megérkezik, saját maga találja meg Lilianánál a kokaint, s bár a lány váltig erősködik, hogy nem ő volt a gyilkos, Gonzalo nem hallgatja meg, és hisz Bárbarának. Az orvos - akit egyébként Bárbara bérel fel - szintén alátámasztja a nő történetét, így végül - bár Gonzalónak rettenetesen fáj - Lilianát egy pszichiátriai intézetbe zárják. Egyedül Soledadnak tudja elmondani az igazat, hogy Artemio Bravo bérelte fel Bárbarát és küldte a házba, ám Bárbara megfenyegeti a szakácsnőt: ha bárkinek is beszél, végez Eduardóval és az Elizalde-gyerkekekkel.Évek telnek el, és Bárbara végre eléri, amit akart: Gonzalo feleségül veszi, és a cég vezetőségébe is beválasztja. Úgy tűnik, minden tökéletesen halad a cél felé. A gyerekek anyjuk hiányában önző, anyagias és nehezen kezelhető felnőttekké cseperedtek. Fernanda (Silvia Navarro) lediplomázik, és apja cégénél kezd el dolgozni, mint humán erőforrási szakember s habár Eduardót sosem felejtette el igazán, egy másik férfihoz készül hozzámenni, Damián Gallardóhoz (Sergio Sendel), nem is sejtve, hogy a férfi valójában Bárbara és Artemio bérence, nem mellesleg Bárbara szeretője.
Mivel Soledad féltette a gyerekeket, az egymásnak írott szerelmes leveleiket elrejtette gondoskodova róla, hogy a kapcsolat megszakadjon köztük.Eduardo (Fernando Colunga) eközben szintén kitanulja a szakmáját, és sikeres üzletemberként tér vissza, hogy immár gazdag férfiként, aki képes jövőt nyújtani jövendőbelijének, feleségül vehesse Fernandát. Mikor azonban visszatér a birtokra, rá kell döbbennie, hogy édesanyja súlyos beteg, Soledad elkeseredett beszámolójából pedig megtudja, hogy Bárbara jóvoltából mi mindenen kellett keresztül mennie neki, és az Elizalde gyerekeknek. Soledad halála előtt még megosztja fiával az információkat, amiknek a birtokában van, majd csendesen meghal. Eduardo ebben a pillanatban esküszik bosszút Bárbara Greco és az Elizalde család ellen, amiért édesanyját szenvedni hagyták, és amiért elszakították tőle annyi éven keresztül, hogy amikor magához ölelte volna, nem volt mellette.Az egyetlen, aki ismeri Bárbara titkát, az Liliana, ám őt szinte teljesen tönkretették a gyógyszerek és az átélt szenvedés, szinte csak vegetál. Eduardo eltökéli, hogy igazságot tesz, és Damián üzlettársaként próbál Franco Santoro álnéven a család közelébe férkőzni, amikor pedig Damián bemutatja Fernandának, rá kell döbbennie, hogy a lány nem ismeri fel. Ennek ellenére mindketten különös vonzódást éreznek a másik iránt, és feltámad bennük egy olyan szerelem, ami igazából sosem szűnt meg létezni. Ám Bárbara nem fogja egykönnyen hagyni, hogy oly közel a céltól Eduardo megállíthassa, és visszaszerezze Fernanda szerelmét, miközben azzal is számolnia kell, hogy Artemio és az ő közös múltjából egyre több dolog derül ki, ami arra ösztökéli, hogy szembeforduljon munkaadójával, és a saját kezébe vegye a dolgok irányítását...Képes lesz-e Eduardo és Fernanda kapcsolata túlélni Eduardo bosszúvágyát és a Hiéna dühét, hogy újjáélesszék azt a szerelmet, ami ma még lehetetlen... de holnap örökké tart?

<

KI KICSODA?
BÁRBARA GRECO / REBECA SÁNCHEZ (Lucero)
A hidegvérű Rebecát, akit ellenségei csak a Hiénának hívnak a háta mögött, a titokzatos Artemio Bravo gyerekkora óta arra képezte ki, hogy egy napon beteljesítse bosszúját az Elizalde-család ellen. Rebeca Bárbara Greco álnéven beférkőzik Gonzalo Elizalde bizalmába, hogy aztán szép lassan, belülről bomlassza szét a családot. Hamarosan eléri, hogy Gonzalo feleségül vegye, valamint elszakítja egymástól Eduardót és Fernandát is. Bár kezéhez rengeteg vér tapad, és nem ismer kegyelmet, az idő előrehaladtával kiderül, hogy neki is van egy gyengepontja.
EDUARDO JUÁREZ / FRANCO SANTORO (Fernando Colunga)
Eduardo az Elizalde-család szakácsnőjének, Soledadnak az egyetlen fia, gyerekkora óta szerelmes Fernandába, aki a társadalmi különbségek ellenére viszonozza a fiú érzelmeit. Bárbara mesterkedéseinek köszönhetően azonban a két fiatalt elszakítják egymástól, Eduardo bentlakásos iskolába kerül, levelei Fernandának pedig sosem érnek célba. Eduardo hosszú évek után, immár sikeres üzletemberként visszatér, hogy feleségül vegye Fernandát, ám rá kell jönnie, hogy a lány nem ismeri fel, ráadásul édesanyja is a halálán van. Mikor Eduardo rájön, hogy mindemögött Bárbara áll, úgy dönt, minden egyes sérelemért bosszút áll.
FERNANDA ELIZALDE (Silvia Navarro)
Fernanda Gonzalo Elizalde legkisebb gyermeke, aki kislányként ártatlan gyerekszerelmet táplált Eduardo iránt, és felnőve sem tudja feledni a fiú emlékét. Fernanda egy érett gondolkodású, magabiztos nő, ám ő is áldozatául esik Bárbara gonoszságának: vőlegénye, Damián ugyanis Bárbara embere, aki csak érdekből akarja elvenni a lányt. Fernanda egy nap újra találkozik Eduardóval, és másodszor is beleszeret a férfiba, aki azonban nem fedi fel előtte valódi kilétét.
GONZALO ELIZALDE (Rogelio Guerra)
Gonzalo egy nagyhatalmú tejipari mágnás, aki öt gyermeket nevel. Vakon megbízik személyi asszisztensében, Bárbara Grecóban, és akkor is neki hisz, amikor saját lányát vádolja meg gyilkossággal. Gonzalo a cég ügyeiben is szabadkezet ad Bárbarának, aki miután eléri, hogy a férfi feleségül vegye, elkezdi ámokfutását a családban. Gonzalo azonban képtelen felismerni, hogy az őt és gyerekeit érő folyamatos szerencsétlenségek okozója nem más, mint saját felesége.
DAMIÁN GALLARDO (Sergio Sendel)
Damián az Elizalde-cégnél dolgozik, és a család jó barátja. Így ismeri meg Fernandát is, akit hamarosan eljegyez, a lány azonban nem sejti, hogy a férfi is a Hiéna cinkosa, sőt mi több, a szeretője is. Damián és Bárbara kapcsolata azonban korántsem felhőtlen, Bárbarának ugyanis nem tetszik, hogy bérence saját érdekből akarja elvenni Fernandát, hogy rátegye a kezét a lány örökségére, a férfi viszont egyre nehezebben viseli el Bárbara dominanciáját.
LILIANA ELIZALDE (Dominika Paleta)
Liliana az egyedüli az Elizalde-testvérek közül, aki átlát Bárbara álságos jellemén, ráadásul kihallgat egy telefonbeszélgetést a nő és Artemio között, így a Hiéna úgy dönt, megszabadul tőle. A rebellis lányt drogfüggőnek és gyilkosnak állítja be, a szerencsétlen körülmények pedig úgy hozzák, hogy mindenki Bárbarának hisz, Liliana pedig beleőrül a történtekbe, ez pedig jó ürügy a Hiénának, hogy egy intézetbe záratva minél távolabb tudhassa titkának egyedüli ismerőjét a családtól. Nem sejti azonban, hogy Soledad, Eduardo anyja kapcsolatban marad a lánnyal.
SOLEDAD CRUZ (María Rojo)
Az Elizalde-család hűséges szakácsnője sajátjaiként szereti az Elizalde-gyerkeket, akik együtt nőttek fel fiával, Eduardóval. Bárbara Greco érkezése azonban megszakítja az idillt, mivel Soledad az egyetlen, aki tud Artemio Bravo létezéséről. Bárbara eléri, hogy Gonzalo kirúgja Soledadot, aki éveken keresztül megaláztatva és félelemben él, attól rettegve, hogy a Hiéna ártani fog Eduardónak vagy az Elizalde-gyerekeknek.
MONSERRAT RIVERA (Erika Buenfil)
Monserrat Gonzalo felesége, öt gyermekének anyja, egy rendkívül vallásos és komoly asszony, aki féltékenyen szemléli Soledad bennsőséges viszonyát a gyerekeivel, miközben vele szemben túlzott erkölcsössége miatt távolságtartóak. Monserrat elköveti azt a hibát, hogy ő is a bizalmába engedi Bárbarát, amivel megpecsételi a saját sorsát.
ANIBAL ELIZALDE (Guillermo Capetillo)
Anibal a legidősebb Elizalde-fiú, a tejipari vállalat elnökségi tagja. Anyagias és ambiciózus férfi, ám ő sem látja Bárbara igazi arcát, és bábként követi minden utasítását.
PRISCILA ALVEAR (Arleth Terán)
Priscila az Elizalde-család egyik üzleti ellenfelének lánya, és házassága Aniballal csupán érdekekre épül, melyet mindkét fél egyre nehezebben visel el. Anibal ráadásul impotens, így nem tudja megadni azt a gyermeket Priscilának és a családnak, aki elsőszülöttként tovább vihetné a vagyont. Priscila hamarosan megelégeli a helyzetet és más ágyában keresi a boldogságot.
CAMILO ELIZALDE (Roberto Palazuelos)
Anya híján a középső Elizalde-fiú egy önző, arrogáns és agresszív férfivá érett. Camilo nem csak a nála szegényebbeket nézi le, hanem a nőket is, akiket tárgyként kezel és csak saját szórakozására használ.
ERIKA (Marisol del Olmo)
Erika Fernanda legjobb barátnője, hasonlóan gazdag család sarja, akit az életben sosem értek csalódások. Azonban mikor Camilo kiveti rá a hálóját, a nő megismeri a szenvedést, ám Eduardo személyében megmentőre talál, aki ezek után egyre jobban felkelti az érdeklődését.
SANTIAGO ELIZALDE (Carlos de la Mota)
Ő a legkisebb Elizalde, egy idealista művészlélek, aki testvéreivel ellentétben nem tűri a megalkuvásokat, és Bárbarát sem fogadja el mostohaanyjának. Fernanda esküvőjére menet botlik Aurorába, egy árva lányba, akibe menthetetlenül beleszeret.
AURORA (Ariadne Díaz)
Aurora semmit nem tud a szüleiről, egy olyan asszony nevelte fel, aki folyamatosan verte. Santiago menedéket nyújt a lánynak, és az Elizalde-házba viszi, ahol kedvesen fogadják, még Bárbara is, ám a nőnek eltökélt célja, hogy Santiago boldogságának is útjába álljon, így válogatott kínzásoknak teszi ki a fiatal szerelmeseket.
JACINTO (Alejandro Ruiz)
Jacinto Eduardo legjobb barátja volt gyerekkorukban, Gonzalo Elizaldénak dolgozik, ám a Hiéna utasításait nem szívesen hajtja végre, mivel tudja, hogy nincs minden rendben a nő körül, ezt pedig Bárbara is érzi, és folyamatos fenyegetettségben tartja a férfit. Jacinto Margaritába szerelmes.
MARGARITA (Dacia Arcaraz)
Margarita Jacinto felesége. Mikor Eduardo visszatér, Jacintót avatja be egyedül a bizalmába a Hiénával kapcsolatos titkokról, Jacinto azonban kénytelen hazudni a feleségének, hogy megvédje őt Bárbarától, Margarita pedig ezt nagyon rossz néven veszi.
GARDENIA (Aleida Nunez)
Margarita naiv de igaz szívű húga, aki szobalányként dolgozik az Elizalde-házban. A Hiéna gyűlöletének és embertelen bánásmódjának ő az egyik fő céltáblája. Gyerekkorukban ő is szerelmes volt Eduardóba, és mikor a férfi megjelenik, ez az érzés ismét új erőre kap a lányban.
STEVE NORTON (Mario Iván Martínez)
Steve-et Eduardo a Harvardon ismerte meg, azóta elválaszthatatlan barátok és bizalmasok. Steve lesz Eduardo segítségére Franco Santoro figurájának megalkotásában és bosszúja véghezvitelében.





user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

familia elizalde2

jacinto a margarita


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

laska nezomiera8

manana-es-para-siempre-capitulo-153-20090523023703

laska3

manana es

rogelio a erika

normal_meps16

normal_meps27

normal_meps30

silvia-navarro-2

CAPTURAS 28

post-42-1224266947

meps12

Emocionantes_24boda12-89781000-ab5c-102c-b0dc-0019b9d5c8df

boda1

lucero a rogelio

meps05

meps03

lucero_4500-448x600

meps07

meps26

meps09

meps18

post-42-1224267451

1229565256424_f

uztr

muc08o

meps_cap25_065

meps_cap25_082

76

987654

kjhgfds

ee

13956_174521174029_174515834029_2820624_5967699_n

tt

w3sy

fffffffffffff

,m

6718648

jhg

10830201

10830200

post-42-1224266338

post-42-1224268689

post-42-1224269590

eduardo_08




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

BANNEREM

BANNEREM